Moa Öhman

Moa Öhman

Ordförande

Jag heter Moa Öhman och är ordförande i US. Själv rider jag på PRK och en privathäst i stallet.
Jag är född 2002 och går på Pitholmsskolan. Förutom skola så är jag med kompisar i stallet eller utanför och ÄLSKAR att läsa med en bra bok. Älskar djur och är en glad och sprallig tjej!

Filippa Lundström

Filippa Lundström

Kassör

Jag heter Filippa Lundström och är född 2002. Jag sitter som kassör i US styrelse, där jag gick med 2017. Jag rider lektion på PRK 2ggr i veckan, och för det mesta även uteritter på helgerna.

Jag var tidigare medryttare på Ponto (bild ovan) som tyvärr är såld sedan en tid tillbaka, men han lärde mig mycket inom ridningen och är en så fin ponny.

Jag går första året på Barn – & fritidsprogrammet, för det mesta sitter jag i skolbänken men annars hittar ni mig på fotbollsplanen eller i stallet där jag trivs allra bäst!

Agnes Bergkvist

Agnes Bergkvist

Vice ordförande

Mitt namn är Agnes Bergkvist och jag är en glad tjej född 2001. Till vardags går jag i skolan och på fritiden hittar du mig oftast i sadeln. På bilden ser du mig och Alfie <3

Jag är utbildad ungdomsledare via ULK 2016/2017 och vann årets ungdomsledare 2017 och 2018. Vi ses i stallet!

Sofi Lundquist

Sofi Lundquist

Ledarmot och medieansvarig

Jag heter Sofi Lundquist, jag är ledarmot och medieansvarig i US.
Jag är född 2004 och har en medryttarhäst som heter Henke Stormvarning, en Valack född 2006 som jag oftast rider måndagar och fredagar. På torsdagar så rider jag på PRK men hänger oftast där andra dagar också.

Tveka inte att säga hej!

Felicia Westerlund

Felicia Westerlund

Ledamot

Jag heter Felicia Westerlund och jag är ledamot i US. Jag är 15 år och född i Juni, jag bor tillsammans med min mamma och pappa i Bergsviken. Själv tränar jag regelbundet på prk samt tävlar inom hoppning med min egna ponny Olimpiada. Limpan köpte vi i slutet av 2017. Då hennes tidigare ägare är min bästa vän sen år tillbaka så fick jag chansen att låna Limpan 3 år i rad på ett terrängläger nere på Runsten. Det var då jag kände att hon var den rätta för mig!

Vi har under våren 2018 tävlat många LD (80) och några LC (90). Till våren är tanken att vi ska upp på LB (1m), vi har smått redan börjat på några pay & jumps, hittills har det gått bra! Limpan är inte det enda djuret jag har, hemma i huset finns även Nitro och Bilbo, två små hundar, samt Kasper och Mirabelle, två katter!
Utöver djuren så är jag med mina kompisar inne i stan, där ni kan känna igen mig i en blå king cab epa! Annars är jag med blondie bella och myser! 😉

Olivia Risberg

Olivia Risberg

Kassör

Jag heter Olivia Risberg och är född år 2001. Tillsammans med min egna häst Nico tränar och tävlar jag främst inom hoppning, vilket vi totlat älskar att göra! Dressyr är också rätt kul, och tillsammans har vi hunnit göra några få starter med riktigt bra resultat!
2016/2017 blev jag fördigutbildad ungdomsledare.
I US-styrelsen är jag kassör vilket jag trivs väldigt bra med! Det bästa med US är all glädje man får uppleva tillsammans med alla glada ryttare från världens bästa klubb, PRK!

Mathilda Granberg

Sekreterare

Mer info om mig kommer inom kort!

Annéa Stolt

Ledarmot

Mer info om mig kommer inom kort!

Frida Hjerpe

Ledarmot

Mer info om mig kommer inom kort!

Siri Lidström

Ledarmot

Mer info om mig kommer inom kort!

Ebba Jonsson

Ledamot

Mer info om mig kommer inom kort!