Uppdraget är att rida ut hästarna en gång per dag i skogen i lugnt tempo. Ca 30-50 minuter. Samt att borsta upp dem ordentligt, visitera ( det kommer att ligga en lista i stallet där ni kan skriva in sår o dyl ), smörja in hovarna med olja ( finns i sadelkammaren) och smörja och kolla deras utrustning.

Det kommer att finnas en checklista i sadelkamrarna, där ni fyller i vad ni gjort på respektive häst. För ryttare under 18 år gäller att en förälder är ansvarig för säkerhet. Ryttarna hämtar in hästen från lösdriften och släpper ut den. Fredagen kommer hästarnas hovar att ses över av hovslagare, då sker ridning främst efter 13, det beror på hur hovarna ser ut efter betet om de ska skos eller inte. Anläggningen låses 15.00 fredag o lördag o söndag. Öppen från 7.

Ni som ej har “egen häst” rider fredag 12-15, lördag 7-15, söndag 7-15. Ni får mailat en kod till sadelkamrarna. Viktigt att ni håller dem låsta övrig tid och sätter tillbaka nyckeln. Marie V har jourtelefonen v 30 + 31 vid akuta händelser 076-0767621683.

Alexander – Filippa

Apollo – Lisa

Bosse – Melina

Clou – Agnes B

Da Vinci – Ida

Kaprys – Lotta B

Ludde – Chrissan

Magoo- Clara

Safir är ledig

Semas – Anna j o Birgitta

Tage – Helena S

Urben – Annica H

Albin – Maja

Alfie – Linnea J

Barry – Mathilda

Blaze – Elsa B

Roj – Mathilda

JOhnie – Emelie L

Larry – Frida B

Lill-Kalle – Alice V

Lucky – Hedda

Ruff – Tilda C

Vic – Nelly L

Wonder – Hilda N